De top 10 beste blender van 2023

Sofie | 20 Maart 2023

Beste blender van 2023: Onze top 10

20 mrt. 2023

Het uitkiezen van de beste blender is geen gemakkelijke opgave. Je doet een dergelijke aankoop waarschijnlijk niet elke dag. Bovendien is het aanbod van blender nogal divers, waardoor je voor jezelf een goede vergelijking zou moeten maken.

Met die vergelijking helpen wij je een flink handje. Dat doen we met onderstaande top 10 van de best geteste blender. Indien je voor één van deze 10 varianten kiest, doe je volgens ons een meer dan verstandige aankoop.

Inhoudsopgave

De 5 beste blender

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuwe blender? Verstandig. Gezien de voordelen is de aanschaf van een goede blender absoluut aan te raden. Uiteraard wil je voor het beste van het beste gaan. Dat doe je door voor één van de onderstaande blender te kiezen. Dit zijn uit onze test de best geteste blender gebleken.

Laatste update: 29 jul. 2023

1. Goodforce Smoothie maker Mini blender To go Met Drinkbeker

De blender heeft een capaciteit van 400ml en is uitgerust met een krachtige motor. Met een druk op de knop heeft u binnen enkele seconden uw favoriete smoothie gemaakt. De blender is ook voorzien van een drinkbeker waar u uw smoothie direct uit kunt drinken. Deze drinkbeker is gemaakt van BPA vrij plastic en is voorzien van een deksel met een draaisluiting waardoor u uw smoothie makkelijk mee kan nemen. Bent u op zoek naar een blender met alle comfort die u nodig heeft? Dan is de GoodForce Smoothie maker Mini blender To go Met Drinkbeker de perfecte keuze. Met deze blender maakt u in een handomdraai uw favoriete smoothie. De blender is gemakkelijk te bedienen en heeft een capaciteit van 400ml. Daarnaast is de blender voorzien van een drinkbeker, gemaakt van BPA vrij plastic en voorzien van een deksel met een draaisluiting. Zo kunt u uw smoothie makkelijk meenemen. Deze blender is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een blender voor thuis en onderweg.

2. Fit Met Bruno Blender To Go Draagbare Blender Portable Blender Draadloos USB Oplaadbaar

Met de krachtige draadloze USB-oplaadbare motor, die ongeveer 100 watt levert, kun je gemakkelijk je favoriete smoothies of shakes maken. De blender heeft een robuuste siliconen beker en een deksel met een afdichtingsring, zodat je je shake kunt meenemen zonder dat hij lekt. Daarnaast is de Fit Met Bruno Blender To Go draagbare blender voorzien van een LED-indicatielampje, waardoor je kunt zien wanneer de blender is ingeschakeld en wanneer hij volledig is opgeladen. De blender is ook volledig waterdicht, waardoor hij veilig gebruikt kan worden in alle omstandigheden. Deze draagbare blender is de perfecte oplossing voor een gezonde levensstijl en een geweldige manier om onderweg je favoriete drankjes te maken. Altijd en overal shakes maken wanneer jij wilt! Met de Fit Met Bruno Blender To Go draagbare blender kun je gemakkelijk en snel je favoriete smoothies of shakes maken. Het compacte formaat en lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk om de blender mee te nemen in een sporttas, rugzak of handtas. De krachtige draadloze USB-oplaadbare motor levert ongeveer 100 watt, waardoor je gemakkelijk je favoriete dranken kunt bereiden. Bovendien is de blender voorzien van een LED-indicatielampje en is hij volledig waterdicht. Deze draagbare blender is de perfecte oplossing voor een gezonde levensstijl en een geweldige manier om onderweg je favoriete drankjes te maken.

3. Inventum NB450B Blender 1,5 liter

De Inventum NB450B blender is gemaakt van robuust en duurzaam materiaal. Hij is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek en heeft een veiligheidsbeveiliging. Het mes is gemaakt van roestvrij staal en heeft een antislip voetje voor stabiliteit. Met de Inventum NB450B blender kun je allerlei smoothies en sappen maken. Hij is geschikt voor het mixen van groenten, fruit, ijs en melk. Ook is het mogelijk om soepen, shakes en desserts te maken. De blender is ideaal voor mensen die gezond willen eten maar ook voor degenen die van een lekker verfrissend drankje houden.

4. KitchenBrothers Smoothie Blender 13-Delige Set 4 Bekers Smoothiemaker To Go 350W RVS

De KitchenBrothers Smoothie Blender biedt een uitgebreide 13-delige set met 4 smoothie bekers. Met de krachtige 350W blender kan je in mum van tijd fruit, groenten, koffiebonen, kruiden en zelfs ijs verwerken. De blender is makkelijk te bedienen met de handmatige pulsfunctie en 2 snelheidstanden. De BPA-vrije draagbare bekers en hersluitbare deksels houden alles vers en kunnen gewoon in de afwasmachine. De KitchenBrothers Smoothie Blender is ideaal voor mensen die gezond willen eten. Je kan er gezonde smoothies mee maken, maar ook lekkere cocktails. Deze blender is een must-have in elke keuken. Met de blender kun je in een handomdraai de meest verrassende recepten maken. Je kan zelfs een heerlijke smoothie to go maken. Geniet van je favoriete drankjes met de KitchenBrothers Smoothie Blender.

5. Philips HR2041/00 Blender

De blender heeft een twee liter capaciteit, waardoor je maaltijden voor het hele gezin kunt bereiden. De bijbehorende mengbeker is gemaakt van BPA-vrij materiaal en is voorzien van een afsluitdop. Met de afsluitdop kun je jouw mengsels gemakkelijk meenemen, zodat je ook buitenshuis van jouw heerlijke maaltijden kunt genieten. De blender heeft ook een oververhittingsbeveiliging, zodat je de motor niet kunt overbelasten en de kans op schade wordt verminderd. Je kunt de blender ook makkelijk schoonmaken met een vochtige doek, dus je hebt geen speciale reinigingsmiddelen nodig. Bovendien heeft de blender een antislipvoet, waardoor hij stevig op het aanrecht blijft staan en je jouw mengsels veilig kunt maken. Deze Philips HR2041/00 - Blender is een perfecte keuze als je je kookproces wilt vereenvoudigen. Het heeft een krachtig 450 W motor, een twee liter capaciteit, een afsluitdop en een anti-slipvoet, zodat je makkelijk je maaltijden kunt bereiden voor het hele gezin. En met de oververhittingsbeveiliging kun je er zeker van zijn dat je de motor niet overbelast en de blender jarenlang meegaat.

Nog 5 goede blender

Heb je de perfecte blender nog niet gevonden? Geen nood aan de man. Speciaal voor jou hebben wij namelijk een complete top 10 samengesteld. We laten je ook nog graag met onderstaande 5 varianten kennismaken. Neem op je gemakje deze korte reviews door en achterhaal of één van deze varianten de beste koop voor jou is.

6. Magic Bullet Original Blender Incl. To Go Bekers Zilver

De magic bullet Original heeft een vermogen van 200 watt en heeft een set van 6 bekers die je mee krijgt. De bekers zijn speciaal ontwikkeld om je drankjes te maken voor onderweg, ideaal om mee te nemen naar kantoor of naar school. De bekers hebben een stevig design en een handige draaidop waardoor je drankje verborgen blijft en lekvrij is. Bovendien bevat de set een blender die perfect is om soepen, smoothies, sauzen en shakes te bereiden. De blender heeft een zilveren kleur met een krachtige motor en een stevige basis waardoor hij stevig staat tijdens het blenden. De blender heeft een pulsering en een hoog- en laagstand waarmee je verschillende blendingniveaus kunt bereiken. Met de meegeleverde accessoires kun je ook sauzen, marinades, dressings, vinaigrettes en vele andere hapjes maken. Kortom, de Magic Bullet Original is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een multifunctionele blender die perfect is voor het bereiden van verschillende hapjes en drankjes. Ontdek de Magic Bullet Original Blender Incl. To Go Bekers Zilver. Met deze blender kun je soepen, smoothies, shakes, sauzen, marinades, dressings, vinaigrettes en vele andere hapjes maken. De blender heeft een vermogen van 200 watt en wordt geleverd met 6 bekers met een stevig design en een handige draaidop voor onderweg. De zilveren kleur met een krachtige motor en een stevige basis staat stabiel tijdens het blenden, terwij.

7. Nutribullet Exclusive Blender 900 Watt Smoothie Maker Incl. To Go Accessoires

De Nutribullet blender is voorzien van een krachtige 900 watt motor en heeft 12 verschillende snelheden, waarmee je verschillende ingrediënten kunt mixen en blenden voor heerlijke smoothies. De blender heeft ook een pulse functie waarmee je de ingrediënten in korte tijd kunt mixen. De blender heeft een niet-klevende antislip voet, wat betekent dat de blender stevig op het aanrecht blijft staan. Verder wordt de blender geleverd met twee to-go bekers die je kunt vullen met je gemaakte smoothie en meenemen naar de sportschool of op pad. De Nutribullet blender is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige blender die makkelijk in de keuken past. De nutribullet blender is een krachtige 900 watt blender met 12 verschillende snelheden en een pulse functie. De blender is klein en compact, waardoor hij makkelijk in elke keuken past. Bovendien is de blender verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en wit waardoor het een stijlvolle aanvulling is op elke keuken. De blender heeft een antislip voet waardoor hij stevig op het aanrecht blijft staan. Daarnaast wordt de blender geleverd met twee to-go bekers waardoor je je gemaakte smoothies makkelijk mee kunt nemen. De Nutribullet blender is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige blender die makkelijk in de keuken past.

8. KitchenBrothers Mini Blender Smoothie Maker 2 To-Go Bekers 350W

Maak je eigen gezonde en smakelijke smoothies en shakes met de KitchenBrothers Mini Blender. De blender is uitgerust met een krachtige 350W motor en 4 roestvrijstalen messen die 18.000-22.000 rpm draaien. Het apparaat heeft 2 snelheidsstanden en een pulsestand, zodat je zowel harde als zachte ingrediënten kunt blenden. Inbegrepen in de set zijn 2 BPA-vrije flessen van 600ml en 2 drinkdoppen, zodat je je smoothies en shakes makkelijk mee kunt nemen. Als je de flessen, de doppen en de messen leeg hebt, kun je ze gewoon in de afwasmachine doen. Geniet nu altijd en overal van je favoriete smoothie!

9. MOA Krachtige Blender Met glazen kan 1,5 liter - 1000 Watt TB61B

De MOA TB61B is gemaakt van duurzaam materiaal en is voorzien van een veiligheidsknop. Daarnaast beschikt de blender over verschillende standen waarmee je precies de juiste textuur bereikt. Of je nu een koude smoothie of een warme pap maakt, de MOA TB61B doet het allemaal. De MOA TB61B is ook ideaal voor het maken van heerlijke dipsauzen. Met de blender maak je binnen een paar seconden een saus naar keuze. De glazen kan heeft een capaciteit van 1,5 liter, zodat je altijd voldoende hebt voor het hele gezin. Daarnaast is de blender makkelijk schoon te maken met een doekje. Kortom, met de MOA TB61B maak je de lekkerste smoothies, sauces en spreads in een handomdraai.

10. MOA Krachtige Blender Met glazen kan 1,5 liter 1000 Watt TB61

Deze krachtige blender is uitgerust met een glazen kan van 1,5 liter, waardoor je perfect ziet hoe je ingrediënten vermengd worden. De kan is gemaakt van hittebestendig glas, dus je kunt hem ook gebruiken om warme soepen of sauzen te bereiden. De kan is vaatwasmachinebestendig, dus je kunt hem makkelijk schoonmaken. De MOA TB61 is voorzien van een gemakkelijk te bedienen bedieningspaneel met 6 verschillende snelheden en 3 verschillende programma's voor het vermalen van ingrediënten. Het ontwerp van deze blender is modern en elegant, dus hij past perfect in elke keuken. Geniet van de kracht en flexibiliteit van de MOA TB61. Met deze blender maak je de meest verfijnde gerechten die je mondwater maken.

Meer vergelijkingen

Sofie | 14 Februari 2023
Sofie | 12 Maart 2023
Sofie | 8 Maart 2023
Sofie | 24 Februari 2023

Veelgestelde vragen over de blender

De best geteste blender vind je in bovenstaande reviews. Het is daarbij wel zaak dat je goed naar je eigen voorkeuren en wensen kijkt. Mogelijk heb je net iets andere wensen, waardoor één van de 9 andere varianten voor jou beter geschikt is.

Voor deze selectie hebben wij een uitgebreid onderzoek verricht. Hierbij hebben we naar de samenstelling van elke variant gekeken, maar ook naar de prijs en kwaliteit. Tevens hebben we ons in proberen te leven in jou. In de potentiële eindgebruiker dus.

Ja, je kunt onze blender review blind vertrouwen. Dit komt onder meer doordat wij hoogstpersoonlijk het onderzoek verricht hebben. Ook werken wij niet met fabrikanten of merken samen, waardoor deze review 100% onafhankelijk is.

Wat je voor de beste blender moet betalen, hangt van je eigen voorkeuren af. De prijzen lopen in ieder geval aanzienlijk uiteen, dus maak voor jezelf een goede vergelijking. Hierbij raden wij je wel aan om te durven investeren in de beste blender. Daar heb je op termijn het meeste aan.

Ons laatste woord over blender

Het is duidelijk dat er een aantal grote spelers zijn als het gaat om de beste blenders. Dit kan wel eens een lastige keuze zijn, als je niet helemaal weet welke blender bij jou past. Maar met onze top tien heb je nu een uitgebreide selectie van blenders om uit te kiezen. Je kunt meer informatie inwinnen over de producten waarin je geïnteresseerd bent. Bovendien kun je dankzij de koopgids een weloverwogen beslissing nemen over welke blender het meest geschikt is voor jouw keuken. Laat je niet te veel verleiden door de laagste prijs, want kwaliteit is het belangrijkste. Maar als je de juiste blender koopt, zal dit je ongetwijfeld vele maaltijden van plezier bezorgen. Ga dus vandaag nog op zoek naar jouw juiste blender en geniet met familie en vrienden van een lekkere smoothie of shakes!

Sofie

Mijn grootste hobby is om mensen te helpen. Mensen te helpen om de juiste producten te kopen en blij te worden van de gedane aankopen. Daarvoor ben ik bij deze website absoluut op de juiste plek. Op deze website informeer ik je graag over de beste producten van dit moment, waarvoor ik met een team van specialisten samenwerk. Vol plezier en passie werken wij elke dag aan deze website.

Waar moet een goede blender voor jou aan voldoen?

Dat je een nieuwe blender wilt kopen, heeft uiteraard een reden. Mogelijk is je huidige blender kapot, op of ben je hier niet meer helemaal tevreden over. Uiteraard is het ook mogelijk dat je voor het eerst een blender wilt kopen. Gezien de voordelen kunnen wij ons dit maar al te goed voorstellen. Maar, waar moet een goede blender nou aan voldoen? Om het antwoord op die vraag te vinden, zijn er twee belangrijke zaken waar je op moet letten:

  • Je persoonlijke wensen, eisen en voorkeuren. Wat verwacht je precies van je nieuwe blender? Welke eisen stel je aan je nieuwe blender? Wat vind jij belangrijk aan je nieuwe blender? Dit zijn stuk voor stuk belangrijke vragen waar je goed over na moet denken.
  • De specificaties en samenstelling. Uiteraard heb je ook te maken met de specificaties en samenstelling van elke blender. Ga daarom eerst goed na waar je precies waarde aan hecht. Als je dat weet, kun je gericht een goede vergelijking tussen de verschillende blender maken.


Wij raden je aan om ook goed naar de prijs en kwaliteit te kijken. Zo raden wij je aan om alleen voor een blender van een A-merk te kiezen. Ook raden wij je aan om goed naar de ervaringen van andere gebruikers te kijken. Durf in ieder geval te investeren in de beste blender. Onze ervaring leert dat je hier op termijn het meeste aan hebt.