Over ons

Super leuk dat je op ditisdebestereview.nl uitgekomen bent. Op deze website vind je eerlijke en onafhankelijke reviews over de beste producten van dit moment. Door deze reviews op je gemakje door te nemen, koop je snel het juiste product. Maar, wie zijn wij nou precies?

Hoe vergelijken wij producten?

Wij zijn van een team van specialisten vol met uiteenlopende kennis. Doordat wij over veel kennis beschikken, zijn wij in staat om allerlei producten op een kritische manier te onderzoeken. Dit doen we aan de hand van drie kernwaarden:

  • Onafhankelijk. Elk product dat wij testen, testen wij 100% onafhankelijk. Wij werken niet met merken samen, waardoor merken ook niet bij ons een plekje in onze top 10’s kunnen kopen. Dit gebeurt jammer genoeg bij veel andere websites wel.
  • Gedreven. Alle producten die wij testen, zouden producten zijn die wij zelf ook zouden kunnen gebruiken. Vandaar ook dat wij met een behoorlijke gedrevenheid op zoek gaan naar de 10 beste varianten. Deze varianten zouden wij in ieder geval zelf ook kopen.
  • Informatief. Het is niet ons doel om jou te overtuigen, maar juist om je op de juiste manier te informeren. Dit doen we in de vorm van korte productreviews, maar ook met een koopgids. In de koopgids per review bespreken we wat de belangrijkste aandachtspunten zijn.


Alle adviezen die wij geven, kun je zodoende blind vertrouwen. Bovendien voegen wij regelmatig nieuwe reviews aan onze website toe. Je bent hierdoor ook in de toekomst in staat om louter de juiste producten te kopen. Mocht je met een vraag zitten, kun je uiteraard contact met ons opnemen. Tevens kun je contact met ons opnemen indien je van het juiste advies voorzien wilt worden. Op ditisdebesterievew.nl zit je in ieder geval goed voor beste en meest uitgebreide reviews.