De top 10 beste wijnkoelkast 2 zones van 2024

Sofie | 20 Maart 2023

Beste wijnkoelkast 2 zones van 2024: Onze top 10

20 mrt. 2023

Het uitkiezen van de beste wijnkoelkast 2 zones is geen gemakkelijke opgave. Je doet een dergelijke aankoop waarschijnlijk niet elke dag. Bovendien is het aanbod van wijnkoelkast 2 zones nogal divers, waardoor je voor jezelf een goede vergelijking zou moeten maken.

Met die vergelijking helpen wij je een flink handje. Dat doen we met onderstaande top 10 van de best geteste wijnkoelkast 2 zones. Indien je voor één van deze 10 varianten kiest, doe je volgens ons een meer dan verstandige aankoop.

Inhoudsopgave

De 5 beste wijnkoelkast 2 zones

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuwe wijnkoelkast 2 zones? Verstandig. Gezien de voordelen is de aanschaf van een goede wijnkoelkast 2 zones absoluut aan te raden. Uiteraard wil je voor het beste van het beste gaan. Dat doe je door voor één van de onderstaande wijnkoelkast 2 zones te kiezen. Dit zijn uit onze test de best geteste wijnkoelkast 2 zones gebleken.

Laatste update: 1 aug. 2023

1. Vinamour 54D wijnkoelkast 2 zones 148 l 54 flessen met rvs front

De Klarstein Vinamour 54D wijnkoelkast is een echte must-have voor liefhebbers van wijn. Met zijn twee individueel instelbare koelzones biedt hij perfecte opslagomstandigheden voor wijn, champagne, sekt en andere dranken. Met een inhoud van 148 liter en 54 flessen staat hij voor perfect genot. De houten schappen en het bodemvak bieden ruimte aan 24 flessen in de bovenste zone en 6 in de onderste zone. Het bedieningspaneel met LCD-display stelt de temperatuur van de beide zones eenvoudig in. Het onderste vak dient altijd warmer te zijn dan het bovenste vak, met een maximale temperatuurverschil van 6 °C, wat perfect is voor het bewaren van wijn. Bovendien is de koelkast voorzien een glazen deur met RVS frame, waardoor de flessen goed zichtbaar zijn. De interne verlichting zorgt voor een fraaie presentatie van de vloeibare schatten. De Vinamour 54D is niet alleen geschikt voor thuis, maar ook voor bars en restaurants waar hij een stijlvolle blikvanger vormt. De Klarstein Vinamour 54D wijnkoelkast is een echte must-have voor alle wijnliefhebbers. Met zijn twee temperaturen kan hij perfect rode en witte wijn bewaren. De inhoud van 148 liter biedt ruimte aan 54 flessen, waarvan 24 op de houten schappen en 6 in het bodemvak. Op het eenvoudig te bedienen LCD-display stelt u eenvoudig de temperatuur van beide zones in. De temperatuur in het onderste vak dient altijd hoger te zijn dan de temperatuur in het bovenste vak, met een maximale temperatuurverschil van 6°C, waardoor u een perfect smaakplezier krijgt. De glazen deur met RVS kader en de ingeschakelde interne verlichting zorgen voor een fraaie presentatie van de gekoelde dranken. De Vinamour 54D is niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor bars en restaurants waar hij een stijlvolle blikvanger vormt. Geniet van een perfecte smaakervaring met de Klarstein Vinamour 54D wijnkoelkast.

2. Barossa 77 Duo wijnkoelkast 2 zones 191 liter 77 flessen touch led

De Barossa 77 Duo wijnkoelkast 2 zones 191 liter 77 flessen touch led biedt een unieke ervaring voor wijnliefhebbers. De koelkast heeft twee afzonderlijke koelzones met een temperatuurregeling van 5 tot 20 °C om zowel wit als rood te koelen. Met een capaciteit van 191 liter en 8 uitneembare houten schappen, is er genoeg ruimte voor 77 flessen. De eenvoudige bediening maakt het gebruik van de koelkast gemakkelijk met het touch paneel met een LC-display. De glazen deur met interne LED-verlichting maakt het een echte blikvanger in het interieur. Het is de perfecte oplossing voor wijnliefhebbers die hun wijnen op de juiste temperatuur willen bewaren. U bent verzekerd van een optimale koelomgeving voor uw wijnen, waarbij het aroma en de smaak behouden blijven.

3. Klarstein Bodega 27 Duo+ Wijnkoelkast 74 liter met twee zones drankenkoeler voor 27 wijnflessen compressiekoeling

In het ruim 74 liter grote interieur van de Klarstein Bodega 27 Duo+ wijnkoelkast kunnen maximaal 27 wijnflessen opgeslagen worden. De koelelementen tussen de twee zones zijn voorzien van compressiekoeling, waardoor de temperatuur van de zones constant blijft, zelfs bij frequente openingen van de deur. Zo kunnen wijnliefhebbers hun drank optimaal opslaan en perfect serveren. Dankzij het energiezuinige LED-interieurlicht is het bekijken van de verschillende flessen eenvoudiger dan ooit. De Klarstein Bodega 27 Duo+ wijnkoelkast combineert een stijlvolle uitstraling en een uitstekend koelverbruik. Twee zones met verschillende temperaturen bieden ruimte voor het optimale bewaarcomfort van wijnflessen, bier, frisdranken en andere dranken. De compressiekoeling zorgt voor een temperatuurconstantie in de twee zones. Met zijn glazen panoramadeur, energiezuinige LED-interieurlicht en maximale capaciteit van 27 wijnflessen is de Klarstein Bodega 27 Duo+ wijnkoelkast de perfecte manier om jouw drank perfect te serveren.

4. VDT wijnklimaatkast 2 zones 33 flessen compressor

De VDT wijnklimaatkast 2 zones 33 flessen compressor is de perfecte oplossing voor het koele en stijlvolle bewaren van je favoriete wijnen. Het rustieke uiterlijk en de praktische functionaliteit maken dit toestel tot een ideale aanvulling op je woonkamer. Dankzij de twee apart instelbare koelzones is het mogelijk om verschillende soorten wijnen in de juiste temperatuur te bewaren. Bovendien zijn de 4 houten schuifplateaus een handige extra. Met deze koelkast kun je maximaal 33 flessen wijn veilig en stijlvol opbergen. De temperatuur is eenvoudig in te stellen via het touch-bedieningspaneel. Zo kun je je wijn optimaal bewaren. Met de VDT wijnklimaatkast 2 zones 33 flessen compressor kun je jouw favoriete wijnen in stijl en op de juiste temperatuur bewaren. De koelkast heeft een rustieke uitstraling door de combinatie van roestvrijstaal en hout. Het toestel beschikt over twee aparte koelzones waarmee je verschillende soorten wijn tegelijkertijd kunt koelen. De bovenste koelzone heeft een temperatuur van 12 tot 18 °C en de onderste koelzone een temperatuur van 5 tot 14 °C. Het bovenste compartiment biedt plaats aan 15 flessen en het onderste compartiment aan 18 flessen. De temperatuur is eenvoudig in te stellen via het touch-bedieningspaneel. De 4 houten schuifplateaus maken het opbergen en verplaatsen van de flessen een stuk makkelijker. De VDT wijnklimaatkast 2 zones 33 flessen compressor is een ideale aanvulling op je woonkamer.

5. Climadiff Wijnkoelkast CD41B1 2 Zones

De Climadiff CD41B1 2-zones wijnkoelkast is de perfecte oplossing om uw wijnen op de juiste manier te bewaren. Met twee aparte temperatuurzones, een strak mat zwart design en Ledverlichting, zal deze koelkast een echte eye-catcher zijn in elk interieur. De glazen deur met anti UV behandeld glas heeft een extern bedieningspaneel voor het instellen van de temperatuur. Daarnaast heb je de optie om labels op de houten planken te plaatsen om de wijnen te herkennen. Met het kinderslot kunnen kinderhandjes niet de temperatuurinstelling wijzigen. Deze Climadiff CD41B1 2-zones wijnkoelkast biedt de perfecte oplossing voor het bewaren en serveren van uw wijnen. In de bovenste laag kunnen 20 flessen worden opgeslagen en in de onderste laag 21 flessen. De temperatuur is instelbaar per laag, met een bovenste laag tussen 5-12 °C en een onderste laag tussen 12-20 °C. Met deze wijnkoelkast bent u verzekerd van een optimale temperatuur voor al uw wijnen. Geniet van de perfecte smaak, aroma en kwaliteit van uw wijnen.

Nog 5 goede wijnkoelkast 2 zones

Heb je de perfecte wijnkoelkast 2 zones nog niet gevonden? Geen nood aan de man. Speciaal voor jou hebben wij namelijk een complete top 10 samengesteld. We laten je ook nog graag met onderstaande 5 varianten kennismaken. Neem op je gemakje deze korte reviews door en achterhaal of één van deze varianten de beste koop voor jou is.

6. Climadiff Wijnkoelkast CD56B1 2 Zones

De CD56B1 biedt twee aparte temperatuurzones waardoor u uw wijnen perfect kunt serveren. De bovenste zone is ideaal voor het serveren van witte wijnen met een temperatuur tussen de 5 en 12°C. De onderste zone is speciaal voor het serveren van rode wijnen met een temperatuur tussen de 12 en 18°C. Een temperatuur kan voor beide zones apart ingesteld worden. De Climadiff CD56B1 wijnkoelkast heeft een capaciteit van 56 flessen, waarvan 20 flessen in de bovenste zone en 36 flessen in de onderste zone. Verder is deze wijnkoelkast voorzien van een vochtigheidsregeling van 50-80% RH, waardoor de luchtvochtigheid in de kast optimaal blijft. Tevens wordt deze wijnklimaatkast geleverd met 5 scherp geprijsde houten schappen. Hiermee kunt u uw wijnen overzichtelijk opbergen. Met de Climadiff CD56B1 wijnkoelkast geniet u van de perfecte temperatuur om uw wijnen optimaal te serveren. Het strakke mat zwarte design maakt deze wijnklimaatkast een echte eyecatcher in elk interieur. De twee aparte temperatuurzones, de vochtigheidsregeling en de 5 houten schappen maken deze wijnkoelkast tot een must-have voor elke wijnliefhebber.

7. Vinovilla Duo17 twee zone-wijnkoelkast 53 l 17 flessen 3-kleurenlamp glazen deur

De Klarstein Vinovilla Duo 17 twee zone-wijnkoelkast is de perfecte keuze voor gepassioneerde wijnliefhebbers die qua presentatie willen overtuigen. Met zijn edele design, glazen deur en kleurrijke interne verlichting, biedt hij zowel een grote koelbehoefte als een prachtige presentatie. Met slechts 30 cm breedte is de wijnkoelkast perfect voor vrijstaand gebruik en biedt hij een volume van 53 liter waarin maximaal 17 flessen wijn in twee koelzones kunnen worden opgeslagen. Dankzij de twee zelfverklarende touch controlepanelen met LC display kan de temperatuur eenvoudig voor een perfecte koeling worden ingesteld. De interne luchtvochtigheid kan bovendien worden gecontroleerd om te voorkomen dat schimmel de kurk bederft. Een absolute must-have voor wijnliefhebbers die zowel op technisch gebied als qua presentatie met de juiste wijnkoelkast willen overtuigen.

8. Dunavox Home-30 Wijnkoelkast DXFH-30.80 2 Zones

De Dunavox Home-30 Wijnkoelkast DXFH-30.80 2 Zones is een perfecte oplossing voor liefhebbers van wijn. Het is een behuizing die is ontworpen om de beste kwaliteit te bieden als het gaat om het bewaren van wijn. De koelkast heeft twee zones met verschillende temperaturen. De bovenste zone heeft een temperatuur van 8°C tot 18°C, terwijl de onderste zone een temperatuur heeft van 10°C tot 18°C. De koelkast heeft ook een stille compressiekoeling. Het is een energiezuinig apparaat, dankzij de dynamische isolatie en het gebruik van een hoogwaardige compressor. Daarnaast heeft de koelkast een LCD-scherm om de temperatuur te controleren. Het heeft ook een interne verlichting, waardoor u het wijnaanbod gemakkelijk kunt bekijken. Bovendien heeft het een capaciteit van 30 flessen, waardoor u een grote selectie van uw favoriete wijnen kunt bewaren.

9. Klarstein Vinovilla Duo 17 twee zones-wijnkoelkast 53 liter 17 flessen glasdeur en driekleurige binnenverlichting 44 dB

De Klarstein Vinovilla Duo 17 twee-zones-wijnkoelkast biedt met zijn edele design en kleurrijke presentatie een perfecte opslagoplossing voor wijnfans. Hij biedt plek aan maximaal 17 flessen, die op de 4 schuifplateaus van beukenhout rusten en in twee verschillende bewaartemperaturen kunnen worden gehouden. De temperatuur en luchtvochtigheid kunnen eenvoudig worden ingesteld met twee touch-bedieningsvelden met LCD-display. Daarnaast versterkt de driekleurige binnenverlichting de presentatie van de wijnen en geeft het licht ze het passende accent. Daarmee is de Klarstein Vinovilla 17 de perfecte oplossing voor alle gepassioneerde wijnliefhebbers die niet alleen een praktische opslag nodig hebben, maar ook hun wijnvoorraden kleurrijk willen presenteren. Daarnaast werkt de wijnkoelkast met een lage geluidssterkte van slechts 44 dB bijna geruisloos en past hij met zijn slim-design in vrijwel iedere open ruimte.

10. Dometic Wijnkoelkast D18BB 2 Zones

De Dometic D18B wijnkoeler is de perfecte manier om je favoriete wijnen optimaal te bewaren. Uw wijncollectie zal er niet alleen prachtig in uitkomen, maar ook optimaal bewaard worden. Dankzij de twee aparte temperatuurzones kun je wijn bewaren in de ideale omstandigheden voor zowel droge als zoete wijn. De afzonderlijke temperatuurzones kunnen van 4°C tot 22°C worden ingesteld, zodat de wijn op de juiste temperatuur en luchtvochtigheid wordt bewaard. Daarnaast is de wijnkoeler ook nog eens eenvoudig in te bouwen of vrijstaand te plaatsen, waardoor hij in elke keuken past. De omkeerbare deur en het subtiel verlichte interieur geven deze wijnkoeler een luxueuze uitstraling. Kortom, de Dometic D18B is de perfecte manier om je wijncollectie op de juiste manier te bewaren.

Meer vergelijkingen

Sofie | 14 Februari 2023
Sofie | 12 Maart 2023
Sofie | 8 Maart 2023
Sofie | 24 Februari 2023

Veelgestelde vragen over de wijnkoelkast 2 zones

De best geteste wijnkoelkast 2 zones vind je in bovenstaande reviews. Het is daarbij wel zaak dat je goed naar je eigen voorkeuren en wensen kijkt. Mogelijk heb je net iets andere wensen, waardoor één van de 9 andere varianten voor jou beter geschikt is.

Voor deze selectie hebben wij een uitgebreid onderzoek verricht. Hierbij hebben we naar de samenstelling van elke variant gekeken, maar ook naar de prijs en kwaliteit. Tevens hebben we ons in proberen te leven in jou. In de potentiële eindgebruiker dus.

Ja, je kunt onze wijnkoelkast 2 zones review blind vertrouwen. Dit komt onder meer doordat wij hoogstpersoonlijk het onderzoek verricht hebben. Ook werken wij niet met fabrikanten of merken samen, waardoor deze review 100% onafhankelijk is.

Wat je voor de beste wijnkoelkast 2 zones moet betalen, hangt van je eigen voorkeuren af. De prijzen lopen in ieder geval aanzienlijk uiteen, dus maak voor jezelf een goede vergelijking. Hierbij raden wij je wel aan om te durven investeren in de beste wijnkoelkast 2 zones. Daar heb je op termijn het meeste aan.

Ons laatste woord over wijnkoelkast 2 zones

Zoals je hebt kunnen zien hebben de 10 producten een breed scala aan verschillende kenmerken. Of je nu op zoek bent naar een luxe overloop bad, een eenvoudige intelligente wasdroger of een automatische zeepdispenser, je vindt er altijd wel een dat bij je past. Bij het kopen van een wijnkoelkast 2 zones is het ook belangrijk om rekening te houden met de prijs. Als je de informatie in deze koopgids goed hebt bestudeerd, kun je met zekerheid de juiste keuze maken. Nu kan het shoppen echt beginnen!

Sofie

Mijn grootste hobby is om mensen te helpen. Mensen te helpen om de juiste producten te kopen en blij te worden van de gedane aankopen. Daarvoor ben ik bij deze website absoluut op de juiste plek. Op deze website informeer ik je graag over de beste producten van dit moment, waarvoor ik met een team van specialisten samenwerk. Vol plezier en passie werken wij elke dag aan deze website.

Waar moet een goede wijnkoelkast 2 zones voor jou aan voldoen?

Dat je een nieuwe wijnkoelkast 2 zones wilt kopen, heeft uiteraard een reden. Mogelijk is je huidige wijnkoelkast 2 zones kapot, op of ben je hier niet meer helemaal tevreden over. Uiteraard is het ook mogelijk dat je voor het eerst een wijnkoelkast 2 zones wilt kopen. Gezien de voordelen kunnen wij ons dit maar al te goed voorstellen. Maar, waar moet een goede wijnkoelkast 2 zones nou aan voldoen? Om het antwoord op die vraag te vinden, zijn er twee belangrijke zaken waar je op moet letten:

  • Je persoonlijke wensen, eisen en voorkeuren. Wat verwacht je precies van je nieuwe wijnkoelkast 2 zones? Welke eisen stel je aan je nieuwe wijnkoelkast 2 zones? Wat vind jij belangrijk aan je nieuwe wijnkoelkast 2 zones? Dit zijn stuk voor stuk belangrijke vragen waar je goed over na moet denken.
  • De specificaties en samenstelling. Uiteraard heb je ook te maken met de specificaties en samenstelling van elke wijnkoelkast 2 zones. Ga daarom eerst goed na waar je precies waarde aan hecht. Als je dat weet, kun je gericht een goede vergelijking tussen de verschillende wijnkoelkast 2 zones maken.


Wij raden je aan om ook goed naar de prijs en kwaliteit te kijken. Zo raden wij je aan om alleen voor een wijnkoelkast 2 zones van een A-merk te kiezen. Ook raden wij je aan om goed naar de ervaringen van andere gebruikers te kijken. Durf in ieder geval te investeren in de beste wijnkoelkast 2 zones. Onze ervaring leert dat je hier op termijn het meeste aan hebt.